Occasions

VIKING ME235 *OPRUIMING*

In verband met wijziging in merknaam van Viking naar Stihl bieden wij onze huidige Viking (groen) voorraad aan tegen scherpe prijzen, sla uw slag!

Deze kunnen wij u op dit moment aanbieden voor de scherpe prijs van
€ 120,00 excl. B.T.W.
OP=OP

Genoemde actieprijzen zijn nettoprijzen excl. B.T.W., af Waalwijk, zolang de voorraad strekt en druk-en zetfouten voorbehouden.

Prijs € 120,00

Interesse?

Neem contact op

Specificaties

MerkViking
Type ME235
Werkbreedte 33
Bouwjaar showroom
Omschrijving Wanneer je kleine, overzichtelijke grasperken moet maaien, is de geluidsarme elektrische grasmaaier ME 235 de juiste keuze. Deze machine met haar eenvoudige maar stevige constructie is een lichtgewicht waarmee je het gazon vlot kunt onderhouden. De centrale snijhoogteverstelling kun je in vijf stappen aanpassen om het gras op de optimale hoogte te maaien. Dat garandeert overtuigende maairesultaten en een zuiver maaibeeld in je tuin. De ingebouwde inhoudsindicatie van de grasopvangbox signaleert het juiste moment om de box leeg te maken. Het opklapbare stuur kun je in twee stappen in de hoogte verstellen. Deze compacte, lichte machine – ze weegt 13 kg –heeft een praktische draaggreep waarmee ze plaatsbesparend opgeborgen of getransporteerd kan worden.