Occasions

VIKING ME443C *OPRUIMING*

In verband met wijziging in merknaam van Viking naar Stihl bieden wij onze huidige Viking (groen) voorraad aan tegen scherpe prijzen, sla uw slag!

Deze kunnen wij u op dit moment aanbieden voor de scherpe prijs van
€ 299,00 excl. B.T.W.
OP=OP

Genoemde actieprijzen zijn nettoprijzen excl. B.T.W., af Waalwijk, zolang de voorraad strekt en druk-en zetfouten voorbehouden.

Prijs € 299,00

Interesse?

Neem contact op

Specificaties

MerkViking
Type ME443 C
Werkbreedte 41
Bouwjaar showroom
Omschrijving Compacte elektrische grasmaaier met monostuur ME 443 C

Met de elektrische grasmaaier ME 443 C werk je niet alleen op een efficiënte, maar ook ergonomische manier. Het monostuur staat borg voor een eenvoudige manipulatie bij het maaien en vereenvoudigt het wegnemen van de grasopvangbox. De stuurstang kan zonder gereedschap aan de gebruiker aangepast en opgeklapt worden. Zo is de grasmaaier plaatsbesparend weg te bergen en moeiteloos te transporteren. De centrale snijhoogteverstelling van de ME 443 C die je trapsgewijs kunt instellen, garandeert dat je gazon overal een optimale hoogte heeft. Ook de opklapbare grasopvangbox uit kunststof met een volume van 55 liter maakt je het werk lichter. De box met een geïntegreerde inhoudsindicatie is gemakkelijk te openen. Via de speciale lamellen in de opvangbox wordt bij het maaien de lucht zijdelings naar de grond geleid om opwervelend vuil te vermijden.
Mis niets!Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste onze nieuwe occasions! Maak kennis met onze werknemers en klanten én blijf op de hoogte van alles wat er speelt binnen ons bedrijf en onze sector.