Onze huisregels en maatregelen rondom het Coronavirus

17 maart 2020

Beste relatie,

Ook wij kunnen er niet langer omheen:
We willen de kans op verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk voorkomen en beperken. WeedControl B.V. en Bert van Loon Groentechniek B.V. volgen hierin de aangescherpte adviezen van het RIVM ( Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu ) en overheid en nemen uw gezondheid en veiligheid even hoog op als die van onze medewerkers.

Het is voor iedereen een nare situatie en daarom willen wij voor u graag duidelijkheid geven van wat u van ons mag verwachten. Ons bedrijf blijft open om u zoveel mogelijk service en comfort te bieden maar wel met enkele aanpassingen;

  • Team Verkoop en Werkplaats werken in gesplitste teams om besmetting en verspreiding zoveel mogelijk tegen te werken.
  • Bij levering van producten via onze onderdelenbalie zullen wij gepaste afstand houden en vragen u vriendelijk hetzelfde te doen.  Wij verzoeken ook om pinbetalingen.
  • Voor afspraken met klanten, prospects, partners en leveranciers zijn we zoveel mogelijk risicomijdend. Afspraken die niet persé fysiek plaats hoeven te vinden bieden wij graag telefonisch contact ( bv.  Facetime / Skype ) of e-mail.
  • Leveringen van onderdelen (en machines) proberen wij zoals gewoonlijk uit te leveren volgens de gemaakte afspraken en volgens de, echter zijn wij hierin ook afhankelijk van onze toeleveranciers en onze bezetting. Wij rekenen op uw begrip.
  • Mocht er op locatie fysieke aanwezigheid gewenst zijn ( bv bij een spoedreparatie ) dan zullen deze zoveel mogelijk doorgang vinden met beperkte sociale  omgang ( geen handen geven, afstand bewaren, etc ).
  • Staat er een afspraak en voelt u zich niet fit, bel ons even, we maken graag en zonder probleem een nieuwe afspraak.

Impact

We proberen de impact op onze service zoveel mogelijk te beperken, indien onze maatregelen ten koste gaan van onze dienstverlening; neem dan direct op met uw vaste contactpersoon binnen ons bedrijf zodat we samen kunnen kijken hoe we de impact kunnen verminderen.

Wij blijven uiteraard bereikbaar voor u!

Verkoop Van Loon Groentechniek     : Koos Hendrikx 06-29628570 verkoop@vanloongroentechniek.nl

Verkoop WeedControl                         : Thijs Dillen  06-10186006      thijs@weedcontrol.nl

Werkplaats / Magazijn                                        : parts@weedcontrol.nl | magazijn@vanloongroentechniek.nl


Algemeen
0416-540720 ( Groentechniek ) info@vanloongroentechniek.nl
0416-540718 ( WeedControl )  info@weedcontrol.nl

Laten we goed op elkaar letten  en zorgen, veel sterkte en succes allemaal.

Tot hopelijk snel in goede gezondheid!

Mis niets!Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Ontvang als eerste onze nieuwe occasions! Maak kennis met onze werknemers en klanten én blijf op de hoogte van alles wat er speelt binnen ons bedrijf en onze sector.