Over ons

Een korte uitleg over ons: Bert van Loon Groentechniek BV is hét adres voor al uw professionele tuin- en parkmachines maar ook de juiste materialen voor de sportvelden en ander bijkomend gereedschap.
Wij zijn sinds 1998 beproefd gedreven in het vinden van creatieve en kostenbesparende oplossingen binnen uw domein en hopen dat we dit ook in de toekomst met veel plezier mogen blijven doen. Gevestigd in Waalwijk sinds 2000. Met onze selectie A-merken en deskundigheid bedienen wij zowel de particuliere- als professionele behoeften in het tuin en park segment.

Bovendien bent u bij ons aan het goede adres voor verkoop, onderhoud en reparaties van machines binnen de groentechniek en industrie sector. Ook voor het leveren en persen van slangen tot twee duim dik kunt u bij ons terecht.

Door jarenlange ervaring en een hechte band met de klant zijn wij in staat uw problemen en/of vragen zo goed mogelijk op te lossen.

Erkend Leerbedrijf

Wij leiden graag vakmensen binnen ons bedrijf op!

Gecertificeerd VCA VA keur

Wij zijn een VCA keur gecertificeerd bedrijf en hiermee voldoen wij aan de veiligheidseisen die door de Stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV) in de checklist zijn opgesteld.
U als klant kan er van op aan dat onze medewerkers voortdurend worden opgeleid en dat wij beschikken over veilig en goedgekeurd gereedschap.

Ook zijn wij een erkend VA-keurings bedrijf.
Hiermee zijn zij in staat keuringen uit te voeren aan tal van machines volgens:

De richtlijn arbeidsmiddelen;
NEN 3140 (elektrisch);
De wegenverkeersweg.

Voor beide certificeringen staan wij onder toezicht en worden wij periodiek geauditeerd.

PSO gecertificeerd

Trots om te melden dat wij het PSO (Prestatieladder Socialer Ondernemen) keurmerk Trede 2 behaald hebben.
De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat wij op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Daar zijn wij uiteraard trots op, maar het is niet iets wat ons zichtbaar moeite kost. Het zit in ons DNA.
Wij nemen onze maatschappelijke taak namelijk altijd al serieus, het is onze tweede natuur geworden.
En exact dát is waar wij zo trots op zijn.
we doen het als team,
we doen het voor elkaar,
we doen het voor iedereen. Vanzelfsprekend.

Inclusief werkgeverschap
Doel van de PSO is om meer mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie op een duurzame en kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Dit doen we niet alleen door in onze eigen organisatie werkplekken te faciliteren, maar ook door onze leveranciers en opdrachtnemers te stimuleren om sociaal te ondernemen. Wij kiezen er bewust voor producten of diensten in te kopen bij SW-bedrijven en/of andere PSO-gecertificeerde organisaties. Dit wordt ook wel ketenstimulering genoemd. Door meer organisaties socialer te laten ondernemen groeien we samen naar een inclusievere samenleving toe.

Niveaus van de PSO-Prestatieladder
Het PSO-keurmerk kent vier prestatieniveaus: de Aspirant-status, Trede 1, Trede 2 en Trede 3 <link naar https://www.pso-nederland.nl/direct-meten-en-aanvragen/wat-meet-en-certificeert-de-pso/kwalitatieve-criteria-voor-de-directe-sociale-bijdrage>. Het idee achter de Trede-benadering is dat organisaties kunnen groeien op de PSO-Prestatieladder door op een duurzame wijze meer werkgelegenheid te bieden aan kwetsbare groepen in onze samenleving.
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.pso-Nederland.nl. Daar staat ook een interessante animatie, die de PSO in twee minuten uitlegt.

Service

Bij storingen van machines in het werk reageren wij direct, onze technische telefonische helpdesk begeleidt u door het probleem en proberen dit samen op te lossen. Indien dit niet lukt zorgen wij dat onze servicemonteur zo snel als redelijkerwijs mogelijk bij u op locatie is.

Wij beschikken over een volledig ingerichte servicewagen waarmee wij op locatie de nodige spoed reparaties mee uit kunnen voeren in het veld, en of service en reparatie op locatie. Onze monteurs worden constant op de hoogte gebracht van de machines welke wij leveren, en volgen de daarbij gegeven cursussen bij fabrikant of importeur.

De persoonlijke band die wij met de klant hebben wordt door velen als zeer prettig beschouwt. Klanten zijn bij ons dan ook geen nummer, maar écht een klant.

Wilt u verder informatie van producten, of heeft u overige vragen over ons? Neem gerust contact met ons op, of bezoek ons in Waalwijk.

Voor een lekker kopje koffie bent u ook altijd welkom!

Groentechniek privacyverklaring