Merken

Goupil

100% elektrische bedrijfswagens van Goupil

Duurzame voertuigen, aangepast naar uw bedrijf

Bert van Loon Groentechniek is officieel dealer van Goupil elektrische bedrijfswagens  in de provincie Noord Brabant. Deze bedrijfsvoertuigen zijn volledig elektrisch en dragen hierdoor bij aan de duurzaamheid van uw bedrijf. Samen met landelijk importeur Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit bieden we maatwerkoplossingen in duurzame mobiliteit. Zo hebben wij standaard opbouwmogelijkheden, maar kan ook uw machine op de Goupil bedrijfswagen worden bevestigd.

Verkoop, advies, onderhoud en reparatie bij u in de buurt
Naast onderhoud en reparatie kunt u vanuit onze showroom een proefrit maken. Als officieel Goupil dealer van [provincienaam] bent u verzekerd van snelle service. Onze duurzame mobiliteitsadviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de Goupil elektrische bedrijfswagens. Zo worden de wagens veelvuldig ingezet voor transport en onderhoud door o.a. gemeenten en de groensector.

Meer weten over Goupil elektrische bedrijfswagens?
Op www.eco-mobiliteit.nl vindt u alle informatie over de elektrische bedrijfswagens van Goupil. Wilt u graag een persoonlijk gesprek en een proefrit maken? Bel dan vrijblijvend 0416-540720.

De Goupil G4 is de nieuwe norm voor compacte elektrische bedrijfsvoertuigen. Deze elektrische bedrijfswagen blinkt uit in zijn laadvermogen, lithiumbatterij en verbeterde rijgedrag. Bovendien kunt u deze elektrische bedrijfswagen laten voorzien van een airco.

  • Stalen chassis
  • Perfecte wegligging, ook bij maximale belasting
  • Voor elke denkbare klus inzetbaar

De Goupil G5 Lithium is een ongekend veelzijdige elektrische bedrijfswagen. De Goupil G5 is ontworpen voor multifunctionele activiteiten zoals afvalinzameling, schoonmaken van straten en parken, tuinonderhoud en bezorgen. Van standaardmodellen tot op maat gemaakte uitvoeringen, de Goupil G5 Lithium is de elektrische transporter die aangepast kan worden voor een hele reeks aan dagelijkse werkzaamheden. Het heeft een laadruimte en volume die ongekend is in de markt.

  • Compact, modern ontwerp en 100% modulair
  • Lithium accu, volledig geladen in 5,5 uur
  • Lithium accu uitgerust met ingebouwde verwarming voor werkzaamheden bij een temperatuur tot -20°C