Merken

Nimos

Bedenker en bouwer van NIMOS tuin- en parkmachines. Praktische, multifunctionele en vooral efficiënte machines voor het onderhoud van buitenterreinen.
NIMOS is in 30 jaar tijd uitgegroeid tot een begrip in heel Europa. Een synoniem voor hoogwaardige tuin- en parkmechanisatie.

De NIMOS tuin- en parkmachines worden ontwikkeld en geproduceerd door NIMOS B.V. In een moderne, kleinschalige productieomgeving bouwen wij de machines volledig zelf. We zijn groot genoeg om efficiënt te produceren en klein genoeg om flexibel te blijven. Juist daardoor zijn wij in staat om optimaal in te spelen op klantspecifieke wensen.

Voortdurend zijn we op zoek naar innovatieve oplossingen om de techniek en functionaliteit van de machines te verbeteren. Een sprekend voorbeeld is de NIMOS onkruidborstelmachine, het ongeëvenaarde alternatief voor niet chemische onkruidbestrijding of alternatieve onkruidbestrijding. Inmiddels hebben we ruim 30 jaar ervaring in de mechanisatie. We kennen de behoeften van zowel de beheerders als de chauffeurs en monteurs. Dáárom zijn NIMOS machines duurzaam en multifunctioneel.

Bert van Loon Groentechniek is officieel dealer van Nimos in de regio Waalwijk (Noord Brabant).