Merken

Vitra

Bert van Loon Groentechniek, officieel Vitra dealer in Nederland.

De Vitra machines worden ontwikkeld en geproduceerd in de Deense fabriek Lindholdt Machines. Het bedrijf is de productie gestart in 1999.

Alle modellen van Vitra zijn gebouwd op met kenmerken als kwaliteit en functionaliteit! Deze en vele andere kenmerken zijn zeer belangrijk in de Vitra fabriek.

Vitra richt zich continue op het verfijnen en ontwikkelen van haar producten, voor zowel de basismachines, de onderdelen, berijders comfort, multifunctionaliteit en de totale “Cost of Ownership”.

In de Vitra Fabriek is het milieu een zeer groot aandachtspunt.  Niet alleen de werkomstandigheden voor de chauffeur maar ook het algehele milieu wordt zeer goed in acht genomen. Om deze gedachtegang in stand te houden wordt er nauw samengewerkt met meerdere bedrijven die het milieu hoog in het vaandel hebben staan zoals Danfoss, Caterpillar e.v.a.. Samen kan Vitra met deze bedrijven resultaten boeken op het gebied van milieu, ergonomie en efficiëntie.

Gecombineerd met een verlangen om de beste kwaliteit te realiseren zijn de gebruikers van Vitra gegarandeerd van een product dat voldoet aan haar verwachtingen.

Bert Van Loon Groentechniek kan voor u een Vitra leveren voorzien van een dieselmotor maar ook een LPG Uitvoering behoort tot de mogelijkheden. Op die manier heeft u een werktuigendrager welke voldoet aan de allerlaatste milieunormen en een roet uitstoot heeft van 0%!!!!

2037bioklipper2 2040feje3 dsc06808 dsc06827 dsc06834 greentrac-2 greentrac-3