Merken

WeedControl

WeedControl, specialist in gifvrij onkruidbeheer.

De laatste jaren komt er steeds meer weerstand tegen het gebruiken van chemie om onkruid te bestrijden. WeedControl heeft deze trend jaren geleden aan zien komen en heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van chemievrije methoden om het onkruid te vernietigen. Met drie verschillende productseries, Air, Flame en Steel, is voor iedere gebruiker de juiste methode beschikbaar.

De Air serie is door jarenlange innovaties ontstaan. Zonder gebruik te maken van open vlam, maar juist te werken met hete lucht wordt het onkruid bestreden. Uniek aan de Air serie is dat de hete lucht tot wel 60% wordt teruggewonnen. de Air serie is geschikt voor alle ondergronden en valt er te werken zonder brandgevaar en andere risico’s. Met een laag eigen gewicht, geen roetuitstoot en veruit het minste gasverbruik in zijn klasse. Zowel particulieren als complete gemeenten en overheden maken momenteel al gebruik van de producten van WeedControl!

De Flame serie werkt, zoals de naam zegt, met open vlam. Temperaturen tot 1000°C zorgen voor een optimale bewerking op hoge snelheid. Geschikt voor alle terreinen en ondergronden waar risicovorming een kleine rol speelt.

De Steel serie is speciaal ontwikkeld voor achterstallig onderhoud. Zelfs de meest verwaarloosde oppervlakten zijn met deze onkruidborstels goed te behandelen.

Bert van Loon Groentechniek is officieel dealer van WeedControl in Waalwijk.