OPRUIMINGS AANBIEDING VIKING GRASMAAIERS  OP=OP

10 mei 2019

 

STIHL integreert VIKING en focust vanaf 2019 op één enkel merk: STIHL

  • “Alles wat groen is, verandert in het oranje van STIHL”
  • Verandering van de merknaam om het groeipotentieel van het sterke merk STIHL te benutten
  • Een boost voor de werkgelegenheid in de fabriek van VIKING in Langkampfen

Vanaf 2019 zal de STIHL groep het volledige productassortiment van VIKING, de fabrikant van tuinmachines, uitsluitend onder de merknaam STIHL op de markt brengen. Zo zal de groep alle verkoop- en marketingactiviteiten onder één merknaam kunnen bundelen. Dr. Bertram Kandziora, Voorzitter van de Raad van Bestuur van STIHL, verklaart: “Wij zullen het bestaande verkoop- en omzetpotentieel van de huidige VIKING productlijn beter benutten onder het globale merk STIHL, dat internationaal meer bekendheid geniet.” Anders dan het wereldmerk STIHL concentreerde VIKING zich tot op heden op de Europese markt. De verandering van de merknaam opent de weg naar de wereldwijde verkoop van de producten van VIKING op middellange termijn.

Versterking van de expertisedomeinen van het merk STIHL
Aangezien de productportefeuilles van de twee topmerken elkaar aanvullen, zal het totale aanbod niet veranderen. Het zal verder worden uitgebreid om te beantwoorden aan de behoeften van de klanten. “Door de twee productlijnen onder één enkele merknaam samen te brengen vergroten wij de transparantie en kunnen de vakhandelaars en de klanten zich beter oriënteren. Daarnaast verruimen wij de assortimentcompetentie van het merk STIHL”, benadrukt Norbert Pick, Directeur Marketing en Verkoop. “De knowhow, de ontwikkelingsexpertise en de innovatieve kracht van het merk zullen toenemen, wat uiteindelijk de klanten in de vorm van nieuwe producten en functies ten goede zal komen”, zegt Pick.

**ACTIE-ACTIE-ACTIE-ACTIE-ACTIE-ACTIE-ACTIE**

Viking MB756YC – Professionele benzine grasmaaier met monostuur

De STIHL benzine grasmaaier 756 YC werd speciaal voor de zware en langdurige belasting bij professionele toepassingen ontwikkeld. Zo onderscheidt de stevige, hybride behuizing zich meer bepaald door haar lange levensduur. Met zijn krachtige en rustig draaiende motor en zijn snijbreedte van 54 cm is deze grasmaaier de perfecte oplossing voor grote grasvelden. Dankzij de hydrostatische aandrijving kun je de snelheid variabel aanpassen. Het monostuur met Super-Softgrip voelt aangenaam aan, zelfs bij langdurig gebruik. Goed doordacht is ook de messenremkoppeling van de 756 YC grasmaaier. Die voorziening beperkt schade aan de motor indien het mes tijdens het maaien met harde voorwerpen in contact zou komen.En met een speciale mulchkit als accessoire kun je de 756YC ook tot een multimaaier ombouwen.

Overtuigd? Wij hebben nog een aantal nieuwe machines in doos op voorraad!
Deze kunnen wij u op dit moment aanbieden voor een wel hele scherpe prijs van
€ 1.435,00 excl. B.T.W.
OP=OP

Liever Elektrisch?
Nog een aantal groene Viking voorraadmodellen nieuw in doos beschikbaar:
*ME443C voor € 299,00 excl. B.T.W.
*ME235 voor € 120,00 excl. B.T.W.
Ook hierbij geldt op=op.
**ACTIE-ACTIE-ACTIE-ACTIE-ACTIE-ACTIE-ACTIE**
Op zoek naar een ander model grasmaaier maar hij wordt hierboven niet genoemd? Niet getreurd want wellicht dat wij u toch verder kunnen helpen!
Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze mensen en de koffie staan altijd voor u klaar!
Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is dus bellen (0416-540720) of een e-mail mag natuurlijk ook.
Genoemde actieprijzen zijn nettoprijzen excl. B.T.W., af Waalwijk, zolang de voorraad strekt en druk-en zetfouten voorbehouden.