E-Z-GO

E-Z-GO is opgericht in 1954 door twee broers die ervan overtuigd waren dat de bestaande golfkarren niet goed genoeg waren; dit moest beter kunnen. Zo begon de bouw van een voertuig dat écht aan de behoeften van de gebruikers zou voldoen.

E-Z-GO was toen, en is nog steeds, wereldleider in transport en een toonaangevende fabrikant van golfkarren, bedrijfsvoertuigen en persoonlijke transportvoertuigen. Het merk staat bekend om zijn uitstekende operationele prestaties.

E-Z-GO legt de lat extreem hoog voor zichzelf. Een mooi voorbeeld hiervan is de E-Z-GO RXV (ook elektrisch) welke voorzien is van IntelliBrake-technologie

 

Ervaar de kracht van AllTrec

De kwaliteit van onze leefomgeving is belangrijk. Het uitbannen van emissies en geluidproductie is hier een essentieel onderdeel van.

AllTrec zet zich in om werken zonder CO2 uitstoot mogelijk te maken voor de professional zonder in te leveren op productiviteit, prestaties en kwaliteit maar met het verhogen van het gebruiksgemak door de voordelen van elektrisch werken maximaal te benutten.

Vanaf scratch ontworpen, zonder concessies en in het teken van efficiëntie en kwaliteit. Het werken met AllTrec werktuigdragers en maaidekken is plezierig voor bestuurder, omstanders en de omgeving.

Waarom AllTrec?
De oplossing voor uw organisatie;

 • Gemaakt voor professionals. Ontwikkeld om de klus op een kosteneffectieve manier te klaren.
 • Weinig onderhoud. Controleer de banden, wat smeerpunten, blaas hem af en toe schoon met perslucht en dat is het!
 • Nieuwe kansen komen op uw pad als u elektrisch gaat werken.
 • Werk in emissievrije zones, met minimaal geluidsoverlast.
 • Lever hoog kwaliteit resultaat, dag in, dag uit.
 • Volledig trillingvrij en met minimale geluidsproductie.
 • Veilig. De geluidsarme ervaring zorgt ervoor dat u in goed contact staat met de omgeving.
 • Efficiënt. Begin de dag met een volle accu en u hoeft zich geen zorgen te maken over het laden. Aan het eind van de dag hangt u de machine weer aan de lader en bent u klaar voor de volgende dag.

Beschikbaar in 2 modellen, AllTrec 4810T (3-wieler, extreem wendbaar) en de AllTrec 8015F (4-wieler. optie cabine. grotere accu capaciteit)
Jaar rond inzetbaar; maaien, onkruid bestrijden, bladblazen en binnenkort ook inzetbaar tijdens de wintermaanden. Houd onze socials in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

 

 

DIBO Voorjaarsacties 2024:

Of klik hier voor de complete folder van de DIBO Voorjaarsacties 2024

Sinds Oktober 2020 mogen wij ons officieel erkend dealer noemen van de DIBO Reinigingsmachines!
Oerdegelijke kwaliteitsproducten, ontwikkeld voor een lange levensduur bij intensief gebruik. Praktische en zuinige machines, gebouwd met de meest innovatieve technologieën.
Reinigingsmachines die uitblinken in kwaliteit.

“DiBO, … The green power.”

GREEN”, de kleur van onze reinigingsmachines, symboliseert de energiezuinige en milieubewuste manier waarop DiBO ontwikkelt, produceert en onderneemt, met een hart voor mens én natuur.

POWER” staat voor onze krachtige, robuuste en oerdegelijke reinigingsmachines, welke we al 40 jaar produceren.

GROEN, GROENER, GROENST
Een tweetal uitgelicht die volledig aansluiten op onze groene visie, namelijk de JMB-MG hogedruktrailer. Deze werkt op CNG gas en is geschikt voor de zwaardere reinigingsklussen
Groen reinigen met de JMB-MG hogedruktrailers die volledig functioneren op CNG-gas. De trailer beschikt hiervoor over een Kubota watergekoelde motor op CNG-gas met CAN BUS gestuurde ECU, welke onder controle van de DiBO-sturing alle motorparameters nauwkeurig beheert. Deze motor is ook voorzien van een warmterecuperatiesysteem waarmee het reinigingswater gedeeltelijk wordt voorverwarmd.
Informatieblad JMB-MG

Dan nog de DiBO JMB-ME, een hogedrukreiniger met een watergekoelde elektromotor die aangedreven wordt door een Li-ion batterij van 24,6 kWh. Het batterij-management-systeem (BMS) waarmee de batterij wordt aangestuurd, zorgt ervoor dat deze een lange levensduur kent én haar prestatievermogen behoudt. Nog een pluspunt: dankzij de elektromotor zakt de geluidsproductie van dit model tot ≤75 dB.
Informatieblad JMB-ME

NIEUW ⚠ DIBO OP BATTERIJ 🔋 De CPU-SB OPEN Accu hogedrukreiniger
Een koudwaterreiniger van de nieuwste generatie, heeft nu een elektrische variant die
✔ Draadloos is;
✔ Aangedreven wordt door 2x ARC Lithium batterij;
✔ Deze uitwisselbaar zijn;
✔ En een korte oplaadtijd hebben
✔ 2 reinigingsstanden heeft (Eco- en Turbo)
✔ voorzien van dubbele RVS spuitlans, hogedrukslang en pistool.
✔ Opbouwmogelijkheden zoals in de bedrijfsauto maar ook opbouw op bakwagen of aanhanger mogelijk;
✔ Al vanaf € 6.000,- excl. B.T.W
✔ Snel leverbaar
Informatieblad CPU-SB-OPEN

Heeft u tijdelijk een hogedrukreinigingsinstallatie nodig? Huur bij ons makkelijk en voordelig een DIBO hogedruktrailer!

 

Bert van Loon Groentechniek, officieel Vitra dealer in Nederland.

De Vitra machines worden ontwikkeld en geproduceerd in de Deense fabriek Lindholdt Machines. Het bedrijf is de productie gestart in 1999.

Alle modellen van Vitra zijn gebouwd op met kenmerken als kwaliteit en functionaliteit! Deze en vele andere kenmerken zijn zeer belangrijk in de Vitra fabriek.

Vitra richt zich continue op het verfijnen en ontwikkelen van haar producten, voor zowel de basismachines, de onderdelen, berijders comfort, multifunctionaliteit en de totale “Cost of Ownership”.

In de Vitra Fabriek is het milieu een zeer groot aandachtspunt.  Niet alleen de werkomstandigheden voor de chauffeur maar ook het algehele milieu wordt zeer goed in acht genomen. Om deze gedachtegang in stand te houden wordt er nauw samengewerkt met meerdere bedrijven die het milieu hoog in het vaandel hebben staan zoals Danfoss, Caterpillar e.v.a.. Samen kan Vitra met deze bedrijven resultaten boeken op het gebied van milieu, ergonomie en efficiëntie.

Gecombineerd met een verlangen om de beste kwaliteit te realiseren zijn de gebruikers van Vitra gegarandeerd van een product dat voldoet aan haar verwachtingen.

Bert Van Loon Groentechniek kan voor u een Vitra leveren voorzien van een dieselmotor maar ook een LPG Uitvoering behoort tot de mogelijkheden. Op die manier heeft u een werktuigendrager welke voldoet aan de allerlaatste milieunormen en een roet uitstoot heeft van 0%!!!!

2037bioklipper2 2040feje3 dsc06808 dsc06827 dsc06834 greentrac-2 greentrac-3

 

 

 

TRILO bedient professionals in het openbaar groenbeheer, infrabeheer, golfbaanonderhoud, vliegveldonderhoud en dergelijke. TRILO voorziet hen van oplossingen voor de dagelijkse, tijdrovende werkzaamheden, zoals gras maaien, verzamelen en afvoeren, het opzuigen en afvoeren van blad en het opzuigen en afvoeren van afval. TRILO is hét topmerk van moederbedrijf Vanmac BV en tegelijk haar grote trots.

Bert van Loon Groentechniek is officieel dealer van TRILO in de regio Waalwijk. Naast het leveren van de producten van TRILO kunt u bij Bert van Loon Groentechniek ook terecht voor het onderhoud aan allerlei machines.

 

 

WeedControl, specialist in gifvrij onkruidbeheer.

De laatste jaren komt er steeds meer weerstand tegen het gebruiken van chemie om onkruid te bestrijden. WeedControl heeft deze trend jaren geleden aan zien komen en heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van chemievrije methoden om het onkruid te vernietigen. Met drie verschillende productseries, Air, Flame en Steel, is voor iedere gebruiker de juiste methode beschikbaar.

De Air serie is door jarenlange innovaties ontstaan. Zonder gebruik te maken van open vlam, maar juist te werken met hete lucht wordt het onkruid bestreden. Uniek aan de Air serie is dat de hete lucht tot wel 60% wordt teruggewonnen. de Air serie is geschikt voor alle ondergronden en valt er te werken zonder brandgevaar en andere risico’s. Met een laag eigen gewicht, geen roetuitstoot en veruit het minste gasverbruik in zijn klasse. Zowel particulieren als complete gemeenten en overheden maken momenteel al gebruik van de producten van WeedControl!

De Flame serie werkt, zoals de naam zegt, met open vlam. Temperaturen tot 1000°C zorgen voor een optimale bewerking op hoge snelheid. Geschikt voor alle terreinen en ondergronden waar risicovorming een kleine rol speelt.

De Steel serie is speciaal ontwikkeld voor achterstallig onderhoud. Zelfs de meest verwaarloosde oppervlakten zijn met deze onkruidborstels goed te behandelen.

Bert van Loon Groentechniek is officieel dealer van WeedControl in Waalwijk.

Cushman is in 1901 begonnen met de bouw van landbouwmachines en twee-takt motoren voor boten. Nu, 100 jaar later is Cushman fabrikant van de breedste lijn van bedrijfsvoertuigen op de markt. Ook de laatste jaren blijft Cushman groeien. Het bedrijf bouwt voort op zijn reputatie voor het leveren van kwaliteit, zware industriële materiële dragers en comfortabel vervoer van personen.

Bert van Loon Groentechniek is officieel dealer van Cushman in de regio Waalwijk.

Ferris Industries, de commerciële grasmaaier specialisten. Met meer dan 100 jaar ervaring in het maai segment. Ferris heeft haar reputatie opgebouwd door het leveren van hoogwaardige producten en het verzinnen van oplossingen voor de klant, dat al meer dan een eeuw lang! Hoogwaardige kwaliteit, innovatie en technologisch op de hoogte van de laatste ontwikkeling, dit zijn termen die Ferris op het lijf geschreven zijn.

 • Zero turnmaaiers
 • Walk behind maaiers
 • Front maaiers

Bert van Loon Groentechniek is officieel dealer van Ferris in de regio Waalwijk. Tevens hebben wij ook regelmatig demo-machines en gebruikte Ferris machines op voorraad.

Iseki & Co, Ltd is een Japans bedrijf opgericht in 1926. Wereldwijd heeft Iseki meer als 4600 medewerkers en draait een omzet van 4.6 miljard dollar. Iseki richt zich niet alleen op de productie van machines in de agricultuur, maar is ook bezig met het onderhoud hiervan. Iseki heeft zich in loop der tijd ontwikkeld tot een onmisbaar merk in de agricultuur.

Bert van Loon Groentechniek is daarom ook trots op het feit dat wij officieel dealer zijn van Iseki in de regio Waalwijk en het enorme assortiment aan u kunnen aanbieden!

Jensen, met meer dan 125 jaar ervaring in de productie en ontwikkeling van hout versnipperaars  is Jensen te labelen als een zeer gespecialiseerd bedrijf. Wanneer u op zoek bent naar een Jensen aftakasmachine, Jensen motormachine op wielstel, Jensen motormachine op rupsonderstel, Jensen speciaalbouw, Jensen trommelhakselaar of Jensen stobbenfrezen kunt u in de regio Waalwijk, Noord Brabant, bij Bert van loon Groentechniek terecht.

Bert van Loon Groentechniek is officieel dealer van Jensen.

Wat begonnen is in 1930 als een klein bedrijf wat zich richtte op onderhoud van machines en trailers. In de loop der jaren heeft MeConnel zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de tuin- en landbouw. Het specialisme is gericht maaiarmen voor op- en aanbouw aan tractoren. Geschikt voor het maaien van hagen, gras en taluten. Daarbij behorende machines voor het maaien van obstakels, robomaaiers en grondbewerking.

Bert van Loon Groentechniek is officieel dealer van McConnel in de regio Waalwijk. Naast het leveren van de producten van McConnel kunt u bij Bert van Loon Groentechniek ook terecht voor het onderhoud aan machines van McConnel.

100% elektrische bedrijfswagens van Goupil

Duurzame voertuigen, aangepast naar uw bedrijf

Bert van Loon Groentechniek is officieel dealer van Goupil elektrische bedrijfswagens  in de provincie Noord Brabant. Deze bedrijfsvoertuigen zijn volledig elektrisch en dragen hierdoor bij aan de duurzaamheid van uw bedrijf. Samen met landelijk importeur Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit bieden we maatwerkoplossingen in duurzame mobiliteit. Zo hebben wij standaard opbouwmogelijkheden, maar kan ook uw machine op de Goupil bedrijfswagen worden bevestigd.

Verkoop, advies, onderhoud en reparatie bij u in de buurt
Naast onderhoud en reparatie kunt u vanuit onze showroom een proefrit maken. Als officieel Goupil dealer van Noord-Brabant bent u verzekerd van snelle service. Onze duurzame mobiliteitsadviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de Goupil elektrische bedrijfswagens. Zo worden de wagens veelvuldig ingezet voor transport en onderhoud door o.a. gemeenten en de groensector.

Meer weten over Goupil elektrische bedrijfswagens?
Op www.eco-mobiliteit.nl vindt u alle informatie over de elektrische bedrijfswagens van Goupil. Wilt u graag een persoonlijk gesprek en een proefrit maken? Bel dan vrijblijvend 0416-540720.

De nieuwe Goupil G6 de serieuze concurrent van de bedrijfswagen.
Groter en krachtiger dan ooit!

 • Laadvermogen tot circa 1.000 kg
 • Laadvolume tot 9 m3
 • Cabine met plaats voor drie personen
 • Totaalgewicht tot 2,6 ton
 • Actieradius circa 150 km
 • Lithium accu 28,8 kWh
 • Topsnelheid van 80 km/u

De Goupil G6 is naast de standaard carrosserie in tal van andere opbouwmogelijkheden te verkrijgen, zoals een haakarm-systeem en een vlakke, kippende laadbak. Dit maakt de Goupil G6 de ideale elektrische bedrijfswagen voor elke toepassingen binnen uw organisatie.

De Goupil G4 zijn compacte elektrische bedrijfsvoertuigen. Deze elektrische bedrijfswagen blinkt uit in zijn laadvermogen, lithiumbatterij en verbeterde rijgedrag. Bovendien kunt u deze elektrische bedrijfswagen laten voorzien van een airco.

 • Stalen chassis
 • Perfecte wegligging, ook bij maximale belasting
 • Voor elke denkbare klus inzetbaar

De nieuwe Goupil G2 is uw ideale partner voor o.a. groenonderhoud, stadsdistributie, campings en vakantieparken.
Elektrisch voertuig voor krappe plekken

 • Laadvermogen tot circa 600 kg
 • Actieradius tot 87km
 • Totale draaicirkel van 4,50 meter
 • Opbouwmogelijkheden voor ieder bedrijf
 • Comfortabele cabine

Liever eerst huren? Vraag naar de huur mogelijkheden!